جستجو در مقالات منتشر شده


۱ نتیجه برای مشکلات روانی

محمد علی مروتی شریف آبادی، الهام آزاد شریف آبادی، علیرضا دانش کاظمی، حسین فلاح زاده، محمدجواد زارع، بهنام باقری،
دوره ۲۰، شماره ۲ - ( ۴-۱۴۰۰ )
چکیده

چکیده:
مقدمه: سلامت دهان و دندان یکی از جنبه های مهم بهداشت عمومی است و افراد دارای مشکلات روانی، در معرض خطر بیشتر بیماری های دهان و دندان هستند. هدف از این مطالعه بررسی وضعیت سلامت دهان ودندان و ارتباط  آن با  عوامل جمعیت شناختی در افراد با سابقه برخی مشکلات روانی است.
روش کار: مطالعه حاضر و به صورت توصیفی مقطعی و با استفاده از داده های پایه کوهورت پرشین در شاهدیه یزد انجام شد. در این مطالعه۲۲۸۷ شخص بزرگسال ۳۰ تا ۷۵ ساله با سابقه برخی مشکلات روانی(افسردگی ،اختلال در یادگیری، اختلال در حافظه، سایر اختلالات روانپزشکی) که در بازه زمانی ۲۲/۲/۱۳۹۴ تا ۳۰/۶/۱۳۹۶ به تدریج درمطالعه وارد شده بودند، مورد بررسی قرار گرفتند. شاخصDMFT  و وضعیت رفتارهای بهداشت دهان و دندان  در آنها مورد بررسی قرار گرفت. از آماره های توصیفی برای بررسی ویزگی های پایه ای شرکت کنندگان و  از آزمون های من-ویتنی وکروسکال والیس به منظور  ارزیابی تفاوت میانگین شاخص DMFT  در متغیرهای جمعیت شناختی استفاده شد. سطح معنی داری آزمون ۰۵/۰ در نظر گرفته شد.
یافته ها: سی درصد شرکت کنندگان مرد و ۷۰درصد زن بودند و میانگین سنی آنان  ۱۷/۹±۱۷/۴۸ بود. میانگین نمره DMFTدر بین تمامی شرکت کنندگان( با دندان مصنوعی و بدون دندان مصنوعی)   ۴/۸±۹۹/۲۰ بود. میانگین دندان های از دست رفته، پوسیده وترمیم شده به ترتیب ۱۲/۱۱± ۱۳/۱۵، ۱/۳±۹۶/۱، ۶۶/۴±۹/۳ بود

صفحه ۱ از ۱     

https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/کلیه حقوق این وب سایت متعلق به طلوع بهداشت یزد می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2015 All Rights Reserved | Tolooebehdasht

Designed & Developed by : Yektaweb